Du antok feil..

Jeg brukte nesten 60.000 kroner på nye tenner. Det gikk ikke upåaktet hen.

«Tenk å bruke mye penger på utseende sitt»!

Nå har det seg slik at jeg har en tannsykdom som ødelegger tennene mine. Det vil si at jeg har mistet endel tenner og de tennene jeg fortsatt har er allerede ødelagte og vil gå tapt i løpet av kort tid.

Det offentlige har hatt større fokus på å behandle tannlegeskrekken min fremfor selve tannbehandlingen. Konsekvensene av dette er at jeg nå sliter med å få i meg mat.

Jeg tok dermed saken i egne hender og betalte av egen lomme for å gjøre nødvendig behandling i privat sektor.

I tillegg har jeg fortalt at jeg i samme runde vil fylle inn Restylane i leppene mine. Dette er rett og slett fordi jeg vil at de nye tennene ikke skal se så falske ut, men at hele munnen skal få et naturlig preg.

I samfunnet generelt er dette helt uakseptabelt og må jo selvfølgelig bemerkes.

Jeg er mor til 3 døtre og skal gå foran med et godt eksempel, lære mine barn at man er fin nok som man er.

Okei, her må jeg få lov til å respondere;

For det første, så jeg gjør dette av helsemessige årsaker først og fremst. At jeg i tillegg er åpen om at jeg vil fylle ut leppene mine bør ikke være en døråpner for å angripe meg.

Jeg er stor forkjemper av det naturlige og å være stolt av den man er og hvordan man ser ut. Men det må være rom for å snakke om hva som er viktig for meg også. Det er jo jeg som skal leve med hvordan jeg ser ut.

De nye tennene mine vil bli litt større enn mine egne, de vil fylle ut munnen min på en helt annen måte enn det som utgjør utseende mitt nå. Jeg fyller ikke ut leppene mine fordi jeg er misfornøyd med leppene mine, da hadde jeg gjort det for lenge siden. Jeg gjør det for at munnen min skal se naturlig ut. Det er noe helt annet.

Og for det andre, så er jeg 38 år og tar mine egne avgjørelser. Det oppfordrer jeg mine barn til å gjøre også.

I dette tilfelle handler det ikke om å gjøre store forandringer på utseende fordi jeg er misfornøyd med hvordan jeg ser ut. Det handler om nødvendig behandling for å kunne få i seg mat og fungere normalt. Og det handler om å korrigere på leppene for at den nødvendige behandlingen skal se mest mulig naturlig ut.

Til syvende og sist så handler det om å være fornøyd med seg selv, og hvis en liten korrigering kan hjelpe meg med det så gjør jeg det!

Så ikke anta og tro at det handler om noe før du vet, for denne gangen antok og trodde du feil!

Mine verdier og holdninger forandrer seg ikke fordi jeg gjør disse inngrepene, det kan jeg garantere dere.

Vi er alle unike og fantastiske akkurat sånn som vi er, uansett hvordan vi ser ut..<3

#holdninger #samfunn #plastisk #kirurgi #helse #munn #lepper #restylane #godnok #utseende #kropp #sjel

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammamaries

mammamaries

38, Grimstad

Mamma på heltid, lite selvhøytidelig og brutalt ærlig.

Kategorier

Arkiv

hits