Så jævla utakknemlig..

Idag slo det meg plutselig at det nærmer seg jul. Helt frem til august så har jeg gledet meg skikkelig til desember og julemåneden.

Plutselig skjedde det masse i livet mitt og hodet mitt klarte ikke helt å følge med. Den siste måneden har jeg vært på grensa til deprimert uten at jeg forstår hvorfor. Alt går egentlig kjempebra og det skal skje så mye fremover, likevel går jeg dag ut og dag inn å er nedfor.

Jeg føler rett og slett at jeg er så jævla utakknemlig. Jeg eier mitt eget hus, jeg kjøpte meg nettopp ny bil cash kontant og betalte en regning på nesten 60.000 kr for nye tenner. Friske, lykkelige barn har jeg og hverdagen min er preget av positive mennesker. Mens jeg, jeg sitter her å er lei meg, uten at jeg helt vet hvorfor.

Eller, jeg merker at helseproblemene mine har en stor innvirkning. Jeg har ikke energi eller overskudd til å nyte alle disse positive tingene.

Hver morgen har jeg en liten pep-talk med meg selv og prøver å pushe energi-nivået opp, men hver ettermiddag har gnisten nesten dødd ut.

9 av 10 ting er på plass i livet, men den ene tingen velter hele lasset.

For det er vanvittig vanskelig å holde motet oppe og være positiv når en knapt nok har energi til å smile.

Jeg skal til legen igjen den 30, jeg håper virkelig på positive nyheter fra han.

Jeg nekter å gå inn i et nytt år på denne måten, for hodet mitt er på riktig plass, men kroppen henger ikke med på det.

Dette er nytt for meg. Jeg har aldri slitt fysisk før, så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal takle denne situasjonen. Alt jeg vet er at jeg nekter å gi opp, jeg nekter å godta dette, det finnes svar og løsninger!

Ha en god natt, Fininger..<3

#psykisk #fysisk #helse #livet #tanker

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammamaries

mammamaries

38, Grimstad

Mamma på heltid, lite selvhøytidelig og brutalt ærlig.

Kategorier

Arkiv

hits