Jeg er ikke redd for å dø lengre..

Da jeg var yngre slet jeg som tidligere fortalt endel med angst og depresjon. Og min aller største frykt var å dø. Eller ikke selve døden, men måten å dø på. Tenk om det var en lang og smertefull død. Fremdeles håper jeg at jeg dør i søvne, av alderdom.

Likevel er jeg ikke redd for døden lengre, den skremmer meg ikke på samme måte som før. Det som derimot skremmer meg er de jeg dør fra. Jeg er velsignet med fire fantastiske barn, mine perfekte øyenstener. Tenk om jeg dør fra dem. De to minste er fremdeles totalt avhengig av meg og sliter enda med å være borte fra meg mer enn noen timer av gangen.

Etter at jeg ble syk ble frykten større, mer reell på en måte. Hverdagen har blitt preget av narkose, medisiner, undersøkelser og opphold på sykehus etter at jeg ble syk.

Døden er det eneste sikre vi opplever i livet, det eneste vi vet vi ikke kan unngå. Men jeg frykter den ikke, bare måten og når den inntreffer. Tenk om det skjer når jeg er rundt barna, tenk om jeg bare skal igjennom en rutine-sjekk eller operasjon og så skjer det?!

Som forelder bekymrer man seg for barna sine, hele tiden. Deres ve og vel kommer først uansett.

Men man kan ikke gå å bekymre seg for om en skal dø hele tiden, da vil hverdagen bli preget av alvor og bli slitsom på en helt annen måte.

Det er sunt å ha et naturlig forhold til døden, for det er en del av livet. Men man burde likevel ha livet i hovedfokus og nyte det mens en kan. Heldigvis vet vi ikke hva morgendagen bringer, derfor bør vi utnytte dagen idag til det fulle og nyte den <3

Ha en fin dag kjære lesere, husk at dere er unike. Og selv om du føler deg som "noen" i denne verden, så er du hele verden for noen <3

#døden #livet #bekymringer #angst #kjærlighet #morogbarn #alenemammalivet

3 kommentarer

Tom Erik mikalsen

09.09.2017 kl.15:58

Veldig bra strevet ! Føler med deg..

mammamaries

10.09.2017 kl.17:52

Tom Erik mikalsen: Tusen takk for gode ord..<3

25.09.2017 kl.16:07

fint innlegg <3 sitter med det samme problemet. liker bloggen din <3 ha en fin dag <3

mammamaries

25.09.2017 kl.22:12

Anonym: Tusen takk..<3 Huff, det var trist å høre..:( Håper det løsner for deg også..<3 Ha en finfin kveld og god natt når den tid kommer..<3

Skriv en ny kommentar

mammamaries

mammamaries

38, Grimstad

Mamma på heltid, lite selvhøytidelig og brutalt ærlig.

Kategorier

Arkiv

hits