Jeg orker ikke "sex og samliv anno 2017"..

Å ha et sunt og stabilt sex og samliv i 2017 er nesten umulig føler jeg.

I en generasjon hvor utroskap og 'snap-sex' er dominerende ser jeg vanskelig hvordan tillit og kjærlighet skal ha mulighet til å gro frem, og overleve.

Det er blitt så utrolig enkelt å få kontakt med mennesker etter at sosiale medier kom, man er bokstavelig talt bare et tastetrykk unna. Dating-apper gjør det enda enklere å finne noen, uten å måtte utveksle ett ord. Og via disse kan man utgi seg for å være hvem man vil. Du slipper å fysisk treffe mennesker, hvor er sjarmen med det? Og verre; snap-sex!? Man har sex med et annet menneske via videoer og bilder, hva gir du meg? Seriøst??

Overraskende mange finner dette spennende og givende, og får faktisk noe ut av det?!

Mulig jeg er gammel og gammeldags, men jeg vil gjerne bli bedt ut på en date. Du vet, hvor man må møte personen, gå ut å spise og ha en samtale. Og skulle dette hatt den minste mulighet for å utvikle seg såpass at vi kom til det punktet at vi skulle hatt sex, så hadde jeg helst sett av vi var i samme rom.

Ærlig talt, sosiale medier har ikke bare vært positivt siden det kom på banen og dessverre følger vi mennesker etter i en like dårlig utvikling. Det finnes apper for å skjule utroskapen sin nå, hvor galt er ikke det??

Jeg vil heller være singel enn å utlevere meg selv til fremmede, som kun vil snakke med meg via en skjerm.

#sex #samliv #dating #internett #forhold #utvikling #kjærlighet

Én kommentar

21.07.2017 kl.09:30

Ja der er jeg enig koselig å være i samme rom ja hvis mann skal ha sex😊

mammamaries

21.07.2017 kl.17:15

Anonym: Ja, det vil jeg påstå er litt elimentært..??

Skriv en ny kommentar

mammamaries

mammamaries

38, Grimstad

Mamma på heltid, lite selvhøytidelig og brutalt ærlig.

Kategorier

Arkiv

hits