Så DU kan angripe MEG..??

Det som irriterer meg mer enn noe annet og som faktisk kan gjøre meg forbanna, er urettferdighet. Og da mener jeg sånn på generelt grunnlag, for alle. Likevel unngår selv ikke jeg å bli kalt urettferdig.

Jeg har en stor trang til å yte mine meninger, gjerne høyt og tydelig. Jeg liker ikke nødvendigvis oppmerksomheten, men heller debatten jeg muligens for i gang. Jeg kan slenge ut ting som det finnes litt sannhet i og resten er en annens mening, som jeg kanskje var enig eller uenig i, men jeg slenger den ut for å se hva andre mener. Det jeg oftes legger merke til, vet dere hva det er? Det er det faktum at min uttalelse gir rett til å angripe meg før de svarer på selve uttalelsen. Ingen vet om det er mitt utsagn, eller om jeg er enig i det som ble uttalt, men like forbanna så angriper de meg for å ha 'idiotiske meninger'.

Syns du det er rart det er krig i verden?

Tenk at noen velger å bruke tid på å mene noe om den statusen du la ut på facebook, når barn blir drept, live på samme sosiale mediet. Tenk at noen gidder å gå gjennom instagram-kontoen din for å kritisere deg for at du legger ut halvnakne bilder, altså bilder av deg i bikini, mens andre tjener penger på å gjøre akkurat det samme.

Jeg syns for eksempel at overvektige mennesker skal nektes servering på McDonalds på lik linje som overstadig beruset mennesker i bar. Se, allerede nå har jeg nok irritert på meg et par av dere. Hvorfor det? Krenket jeg noen? Var jeg direkte slem med noen? Eller var det litt sannhet i det som du kanskje kan være litt enig i?

Jeg er ikke redd for å si hva jeg mener, ei heller å få litt pes for det. Men ærlig talt, gir det deg rett til å angripe meg? Tenk deg om før du svarer nå, for jeg vil forsvare min rett til å mene og uttrykke. Jeg angrep ingen i det utsagnet, jeg gikk ikke inn på person angrep og harselerte med overvektige mennesker. Men du, du mente at dette åpnet opp for din rett til å angripe meg, personlig.

Og igjen spør jeg; syns du det er rart det er krig i verden?

Vær så snill å ikke kommenter på ting hvis du ikke kan være saklig. Hvis du ikke kan komme med konstruktiv kritikk og være voksen. Jeg trenger ikke din anerkjennelse for å føle meg likeverdig, jeg er likeverdig.

Ikke vær redd for å uttrykke meningene dine, så lenge du kan argumentere, saklig og på en respektfull måte. Debatt er viktig for utvikling, det bidrar til at ting kan bli sett på med nye øyne og kanskje bli forandret på. Uvitenhet kommer fra de som angriper deg for dine meninger, de kan nemlig ikke argumentere for seg i debatten. Gni noe jord på det, rett deg i ryggen og gå videre. Livet er fult av mennesker som liker deg, uansett hvilke meninger du har <3

#meningers #mot #debatt #mobbing #samfunn #likeverd #respekt

2 kommentarer

04.05.2017 kl.22:52

Ha en fin fin kveld

mammamaries

04.05.2017 kl.22:54

Anonym: Takktakk, i like måte..:)

Skriv en ny kommentar

mammamaries

mammamaries

38, Grimstad

Mamma på heltid, lite selvhøytidelig og brutalt ærlig.

Kategorier

Arkiv

hits