Full pupp..

Sånn, da var dette halvårets sjekk av svulsten i høyre bryst unnagjort. En svulst på størrelse med en liten plomme, som er godartet. Den ser i alle fall sånn ut og det er det viktigste. Jeg gruer meg like mye hver gang, jeg har ikke akkurat vært heldig, til nå, med det sykdomsbildet mitt.

Det er et halvt år siden sist jeg var inne å sjekket den. Idag hadde den bare vokst en millimeter siden sist, det betyr at jeg faktisk kan vente ett år før jeg må inn igjen. Jeg fikk valget om å operere, altså fjerne den, men nå skal jeg operere så mye annet dette året så jeg venter å ser til neste kontroll. Tusen takk til sykehuset i Kristiansand for fantastisk oppfølging, støtte og service. Dere gjør en formidabel jobb!

Mentalt er dette en stor påkjenning, så jeg er ganske sliten nå ikveld. Men, det hindrer meg ikke fra å kose meg med samværshelg og fredagstaco.

Nyt helgen, kjære Fininger <3 Og husk: Det er viktig å sjekke brystene deres, gå heller en gang for mye til legen om du finner noe som ikke skal være der! Jo fortere man oppdager det, jo fortere kan en gjøre noe med det!

#sjekkdeg #bryst #brystkreft #helse #kontroll #svulst #sykehus #fullpupp #ssk #kristiansand

2 kommentarer

Victoria Larsen

28.04.2017 kl.19:09

Jeg ønsker deg en fin fredag! :-)

mammamaries

28.04.2017 kl.20:25

Victoria Larsen: Tusen hjertelig takk, i like måte..:) <3

Skriv en ny kommentar

mammamaries

mammamaries

38, Grimstad

Mamma på heltid, lite selvhøytidelig og brutalt ærlig.

Kategorier

Arkiv

hits