Den tiden igjen..

Da jeg henta posten igår var det ikke mindre enn tre brev fra sykehuset adressert til meg. Andre frykter regninger når de henter posten mens jeg gruer meg til brev fra sykehuset. Det var tre innkallinger og så hadde jeg en liggende hjemme, alle 4 gjelder for den neste måneden. Det er nemlig slik at visse måneder i året er avholdt til kontroller og sjekker, for at jeg selv skal ha følelsen av 'fri-perioder' fra sykehus og leger. Det skjer jo av og til akutte ting som det i påsken, hvor jeg blir innlagt i hast, men vi prøver å planlegge og tilrettelegge litt utenom det. Med min angst for sykehus, operasjoner osv så prøver legene å legge det opp slik at vi tar 'alt på en gang' når vi først er i gang.

Jeg har en svulst i det høyre brystet mitt som vi må holde øye med. Den så godartet ut på forrige kontroll, men vi må likevel ta mammografi, ultralyd og biopsi ved jevne mellomrom for å sjekke, med tanke på at kroppen min er syk hele tiden og immunforsvaret er mitt lavt. Hjerte vil de også holde nøye kontroll på, så dermed blir det en 3 dagers ekg-sjekk samt ny ultralyd og arbeids-ekg. I tillegg til at dette, så skal jeg snart fikse tennene mine. Alle de jeg har skal byttes ut og det skal settes inn noen nye, dette blir gjort i narkose da jeg som tidligere skrevet har ekstrem tannlegeskrekk.

Dagen idag har vært litt slitsom og tung. Jeg har pådratt meg en influensa, med feber og alt tilhørende. For å unngå antibiotika, som jeg allerede har fått for mye av, så blir jeg bedt om å ta det med ro og slappe mest mulig av. Det tærer også på tankene når det er så mye sykdom og sykehus, hele tiden. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg var frisk. Det er så mye jeg går glipp av, både med barna og som 'Marie' når jeg er avhengig av å holde meg i ro og være mest mulig inne.Jeg vet at det er til det beste og at det bare er en periode, men likevel, av og til sliter til og med jeg med å holde motet oppe. Heldigvis har jeg god hjelp i venner og familie, i skrivende stund er det min beste venninne som ordner taco og gjør klart til fredagskos i heimen. Takk og pris for at det finnes gode mennesker som vet å være positiv når man selv sliter med å være det.

Ta vare på de gode menneskene i livet ditt, søk trøst og oppmuntring når du er nedfor. Det er helt greit å ha dårlige dager, det må jeg minne meg selv også på til tider. Men de dårlige dagene vil passere og da skinner sola og livet ser lysere ut igjen. Kos dere videre på denne fredagskvelden og nyt helga, Fininger <3

4 kommentarer

Julie Korsnes

21.04.2017 kl.19:54

Vondt å lese.. Stå på! Håper alt er bra og at det blir bra <3 Ønsker deg en fin kveld!

mammamaries

21.04.2017 kl.20:03

Julie Korsnes: Tusen takk for gode ord..<3 Ønsker deg og dine en fantastisk fin fredag og helg..:) <3

21.04.2017 kl.20:39

God bedring ha en fin gin kveld

mammamaries

21.04.2017 kl.21:01

Anonym: Tusen takk, i like måte..:)

Skriv en ny kommentar

mammamaries

mammamaries

38, Grimstad

Mamma på heltid, lite selvhøytidelig og brutalt ærlig.

Kategorier

Arkiv

hits